Ons verhaal

Wij zijn Tim (20) en Fleur (23) Lafeber, jonge ondernemers uit Reeuwijk. Begin 2013 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ooit begonnen met één popcornmachine, nu uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf.

Inmiddels hebben wij een ruim assortiment aan foodmachines, variërend van suikerspin- tot aan slushpuppy machines. Naast de foodmachines, hebben wij ons ook gericht op de kleinere gelegenheden en kunnen wij inmiddels onze klanten voorzien van alle benodigdheden van dagelijkse opdrachten tot aan unieke evenementen.

In 2015, zijn wij begonnen met een nieuw concept; ‘Het drijvende ijsvlot’. Gedurende de warme zomers, zijn wij te vinden op de Reeuwijkse plassen, waar wij vanaf een drijvend ijsvlot, Italiaans schepijs en gekoelde drankjes verkopen.

Begin 2019, hebben wij ons Italiaanse ijsconcept uitgebreid naar het vaste land. Dit door middel van onze mobiele IJS TukTuk en we hopen hiermee nog meer mensen blij te kunnen maken met een heerlijk Italiaans ijsje!

Jong, enthousiast & professioneel

Tims Verhuurbedrijf is opgericht door jonge ondernemers. Wij geloven in kracht van gemotiveerde jongeren en samen met ons energieke team maken wij van ieder evenement een feestje!

Ons ondernemersmotto: ‘Het is pas echt feest, als wij zijn geweest!’

Maak uw feestje compleet!

We mogen al veel verschillende bedrijven, scholen en verenigingen tot onze vaste klanten noemen, maar ook de particulier weet ons te vinden!
Kijk gerust rond op onze site. Mocht u meer informatie of een vrijblijvende offerte willen. Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn gevestigd in de regio Gouda, Zuid-Holland.