Meer informatie over ons

Meer informatie over ons2019-05-10T13:57:42+02:00

Ons verhaal

Wij zijn Tim (17) en Fleur (20) Lafeber, jonge ondernemers uit Reeuwijk. Begin 2013 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ooit begonnen met één popcornmachine, nu uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf.

Inmiddels hebben wij een ruim assortiment aan foodmachines, variërend van suikerspin- tot aan slushpuppy machines. Naast de foodmachines, hebben wij ons ook gericht op de kleinere gelegenheden en kunnen wij inmiddels onze klanten voorzien van alle benodigdheden van dagelijkse opdrachten tot aan unieke evenementen.

In 2015, zijn wij begonnen met een nieuw concept; ‘Het drijvende ijsvlot’. Gedurende de warme zomers, zijn wij te vinden op de Reeuwijkse plassen, waar wij vanaf een drijvend ijsvlot, Italiaans schepijs en gekoelde drankjes verkopen.

Begin 2019, hebben wij ons Italiaanse ijsconcept uitgebreid naar het vaste land. Dit door middel van onze mobiele IJS TukTuk en we hopen hiermee nog meer mensen blij te kunnen maken met een heerlijk Italiaans ijsje!

Jong, enthousiast & professioneel

Tims Verhuurbedrijf is opgericht door jonge ondernemers. Wij geloven in kracht van gemotiveerde jongeren en samen met ons energieke team maken wij van ieder evenement een feestje!

Ons ondernemersmotto: ‘Het is pas echt feest, als wij zijn geweest!’

Maak uw feestje compleet!

We mogen al veel verschillende bedrijven, scholen en verenigingen tot onze vaste klanten noemen, maar ook de particulier weet ons te vinden!
Kijk gerust rond op onze site. Mocht u meer informatie of een vrijblijvende offerte willen. Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn gevestigd in de regio Gouda, Zuid-Holland.

Timsverhuurbedrijf Reeuwijk
Timsverhuurbedrijf Reeuwijk
Foodmachines huren

Onze tevreden klanten

Fleur & Tim, twee buitengewoon enthousiaste ondernemers verdienen alle respect en support. Slechts 17 en 20 jaar oud en al meer dan 6 jaar bezig. Steken hun nek uit met nieuwe concepten en zijn super klantvriendelijk en correct.
Een voorbeeld voor velen en absoluut een aanrader voor een feest voor jong en oud! Kan ze van harte aanbevelen!

Hans Peter van den Bosch, Eigenwijze Evenementen

Natuurlijk is het al gaaf zomaar midden op de plas bij een drijvende IJssalon aan te meren en dan een kwalitatief heel goed ijsje te eten. Maar op Reeuwijk legt Tim z’n vlot ook zomaar bij jou aan de steiger aan. Handig als je een feestje hebt en iedereen op ijs wilt trakteren. Op het afgesproken tijdstip ligt er dan ineens Tim’s ijs vlot en kunnen je gasten zich volledig naar hun eigen wens te goed doen aan een breed ijs assortiment. Mooi met diverse toppings op je eigen servies opgediend. Tim was hier al vaker met zijn vlot en dat gebeurt deze zomer beslist weer. Tim’s ijs, warm aanbevolen dus.

Anton S.

Ik had ineens bedacht dat een suikerspinmachine leuk zou zijn voor mijn kinderen hun verjaardagsfeestje, alleen was dat feestje al de volgende dag. Geen probleem bij Tim’s Verhuurbedrijf, alles was binnen no time geregeld! Prima communicatie, prima product. Mocht ik nog eens wat ‘bedenken’ dan neem ik zeker contact op!

Daisy Berlijn

Aan het einde van onze straat BBQ mochten we Tim’s IJS TukTuk ontvangen. Wat een feest. Lekker ijs en een vrolijk gezicht achter de kar! Een echte aanrader!

Henriëtte van Zoelen

Tim’s Verhuurbedrijf heeft prima materialen en een top service. Dus voor iedereen die een feestje wil geven, huren bij Tim en Fleur!

S. Bokhoven
Deze website gebruikt alleen anonieme analytische cookies. Ok